BringaAkadémia nyári napközis tábor

Szeretsz biciklizni? 

Elmúltál már 9 éves, de nem vagy még 13?

Szeretnél egy igazi bringás kalandot, ahol játszva ismerkedhetsz a biztonságos biciklizéssel?

Ha igen, gyere el hozzánk a BringaAkadémia nyári táborba, ismerkedj meg játékosan a kerékpáros közlekedési szabályokkal, merülj el velünk a bicajozás rejtelmeiben! Az ötnapos napközis táborban a kőbányai Sportligetben található BringaParkunkban egésznapos játék vár Rád, sok bringázással. Aki nálunk tölti a hetet, az 

  • kipróbálhatja a Pumpapályát,
  • megtanulhatja a kerékpáros közlekedés alapvető szabályait,
  • sokat bringázhat velünk,
  • kipróbálhatja ügyességi pályánkat,
  • és sok más élményben lehet része!

Várunk Téged is, csatlakozz egy jó csapathoz!

A tábor helyszíne a budapesti BringaPark, amely a kőbányai Sportligetben található (1103 Budapest, Hangár utca 10.).

A tábor időpontja: 2017. július 3-7.

A tábor részvételi díja: 27000 forint; a táborokba 10000 forint előleg befizetésével lehet jelentkezni. (A részvételi díj napi kétszeri étkezést - tízórai és ebéd - is tartalmaz.) A helyeket az előlegek befizetésének sorrendjében töltjük fel, azaz nem a jelentkezés időpontja számít túljelentkezés esetén! A tábor abban az esetben kerül megszervezésre, ha június 2-ig legalább 10 jelentkező részéről megtörténik az előleg befizetése.

Részletes leírás ide kattintva érhető el.

További információkért keressétek Abelovszky Tamás BringaAkadémia programvezetőt (telefon: +36-30-462-0181, e-mail: info@bringaakademia.hu)!

Tisztelt érdeklődők! A nagy érdeklődés miatt már csak várólistás jelentkezéseket tudunk fogadni, az info@bringaakademia.hu e-mail-címen.