BringaAkadémia Roadshow

 

BringaAkadémia ügyességi-közlekedésbiztonsági pálya

A RoadShow program alapja ügyességi pályánk, melyen a különböző játékos feladatok teljesítése próbára teszi kicsik és nagyok kerékpáros képességeit, készségeit.

Miből áll a pálya?

  • Játékos akadályok
  • Közlekedési jelzőtáblák
  • Gyermek és felnőtt méretű kerékpárok
  • Kerékpáros fejvédők különböző méretekben

A pálya bárhol felállítható, ahol rendelkezésre áll egy minimum 15x20 méteres terület – szabadtéren vagy akár egy tornateremben is; üzemeltetéséhez 4-5 fő gyakorlott animátort biztosítunk.  Lehetőség van egyszerre, egymás mellett két pálya üzemeltetésére is – ebben az esetben megduplázódik a pályát adott idő alatt teljesítő gyerekek száma, és lehetőség nyílik akár egy ügyességi verseny lebonyolítására is.

 

BringaPárbaj

A BringaAkadémia pályán az ügyesség, a BringaPárbaj a gyorsaság számít - a versenyzők a két, állványokra helyezett bringán „virtuálisan”, mégis hatalmas küzdelemben tesznek meg 200 méternyi távolságot.

A jó hangulat érdekében a BringaPárbajhoz javasoljuk hangosítás és szpíker megrendelését is. A megrendelő igényeinek megfelelően a BringaPárbaj hátteréül szolgáló 3×2 méteres óriásmolinó elkészítését és leszállítását is vállaljuk.

 

Kerékpáros bemutatók

A BringaAkadémia RoadShow-k leglátványosabb, legtöbb nézőt vonzó eleme egy kerékpáros bemutató. Profi bringások mutatnak be lélegzetelállító trükköket földön és levegőben egyaránt, folyamatos szakértő kommentálás mellett, kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes programelemként.

 

 

KRESZ-totó gyerekeknek

13+1 kérdésből álló közlekedésbiztonsági kérdéssorunk segítségével a gyerekek megismerhetik a legalapvetőbb – elsősorban kerékpárosokat érintő – szabályokat. Gyakorlott animátoraink segítenek megérteni a gyerekeknek a legfontosabb táblák jelentését, az elsőbbségi szabályokat, együtt megtanulják a kerékpár legfontosabb felszereléseit. Ezt a programelemet elsősorban olyan rendezvényekre javasoljuk, ahol a kerékpáros közlekedésbiztonság áll a fókuszban.

 

Kerékpáros (és görkorcsolya) versenyek

Annak, aki nem elégszik meg a BringaPárbaj adta versenyélménnyel, igény esetén a BringaAkadémia RoadShow helyszínén az adottságoktól függően körpályás (4-500 m-es körön), vagy még rövidebb útvonalon sprintversenyeket szervezünk 4-14 éves gyerekeknek (maximum 100 gyerek részére).

 

Ajánlott programcsomagok:

Megrendelőink igényeihez igazodva számtalan konstrukció összeállítható a fenti programelemekből, ezek közül álljon itt néhány:

  • 1.0    Közlekedésbiztonsági pálya teljesítése, tanácsadás
  • 1.1    1.0 + Látványelemekkel bővített program + tesztlap kitöltés, sorsolás
  • 2.0    1.1 + Kerékpáros bemutatók, (freestyle, triál bemutató)
  • 2.1    2.0 + Rövid kerékpáros versenyek, túrák szervezése

Minden esetben igyekszünk a megrendelő igényeinek és a programhelyszínnek leginkább megfelelő programcsomag összeállításában segítséget nyújtani, rugalmas megoldásokat kínálva mindenkinek, az adott rendezvényhez egyedi árajánlatot készítve.

Konkrét árajánlatért kérjük, keresse Abelovszky Tamás BringaAkadémia programfelelőst (telefon: +36-30-462-0181, info@bringaakademia.hu).