Hírek

Bringásvándor képzés a napfényes Beregdarócon

Hétvégén újraindultak a Bringásvándor képzések: egy csoportnak ez elmaradt április végi időpontot pótoltuk, egy másik csapat pedig az eredeti időpontban érkezett az ukrán határ menti Beregdarócra.

A korábban megszokott kétnapos képzések helyett ezúttal egynapos tréningeket szervezünk a tavaszi időszakban a továbbra is fennálló járványügyi helyzet miatt. A gyakorlati képzések anyagának egy részét oktatóvideók segítségével mutatjuk be a résztvevőknek, a többit pedig a képzés programjának módosításával igyekszünk egy nap alatt átadni úgy, hogy közben a szakmaiság sem sérülhet. Az első két csoport visszajelzései alapján - bár jobban örültek volna a kétnapos programnak - a körülményekhez képest sikerült jó hangulatot teremteni, és nem esett csorba jó hírnevünkön sem, elégedetten távoztak a résztvevők Beregdarócról.

A következő hetekben minden csoportnak új időpontokat, szükség szerint új helyszíneket jelölünk ki, és a tanév végéig mindenki számára igyekszünk biztosítani a részvételt képzésen, hogy a nyári Bringásvándor táborokban felkészült tanárok vezethessék a gyerekeket a hétnapos kaland során.