Hírek

Folytatódik az együttműködés a Magyar Vöröskereszttel

A Bringásvándor képzések tavasszal a megváltozott körülmények miatt egynaposak lesznek, de szerencsére a Magyar Vöröskereszt ebben a helyzetben is partnerünk maradt az oktatásban.

Az elmólt években a Bringásvándor képzéseken megszokott volt a Vöröskereszt munkatársainak jelenléte: egy kétórás blokkban az elsősegélynyújtás alapjait egy interaktív előadás keretében mutatták be képzéseink résztvevőinek. Az egynapos képzések miatt módosított programban a hangsúlyt azokra a programelemekre helyeztük, amelyek során a résztvevők nyeregben vannak, így számos elem kimaradt - volna, ha nem kezdünk oktatóvideók forgatásába.

A Bringásvándor képzések teljes elsősegélynyújtási tematikája oktatóvideókon keresztül lesz elérhető résztvevőink számára, köszönhetően a Vöröskereszt munkatársaival felvett kisfilmeknek. Természetesen jövőre - ha az éppen aktuális helyzet is megengedi - a vöröskeresztesek visszatérnek a képzésekre, mindenki legnagyobb örömére.

Ezúton is köszönjük, hogy a vírushelyzet miatt előálló többletfeladatok mellett időt tudtatok szakítani ránk és a forgatásra!