Hírek

Ötletpályázat digitális tartalmak kidolgozására

A Vuelta Sportegyesület az Erasmus+ program finanszírozásában megvalósuló Safe4Cycle2 projekt keretében ötletpályázatot hirdet digitális oktatási tartalmak létrehozására kerékpáros közlekedésre nevelés témakörben az alap- és középfokú oktatásban dolgozó pedagógusok részére.

A pályázat célja olyan digitális tartalmak (feladatok) kidolgozása, melyek a Safe4Cycle2 honlapon (www.safe4cycle2.com) fejlesztésre kerülő felületen, egy interaktív munkafüzetbe integrálva alkalmazhatóak a 4-6. évfolyamos tanulók játékos formában történő közlekedésre nevelésében. Összesen 23 témakörben, különböző típusfeladatok tartalommal való megtöltésével lehet pályázni 2021. március 31-ig. 

Nyeremények
A formai és szakmai követelményeknek megfelelő digitális tartalmak (feladatok) beküldői sorsoláson vesznek részt, melynek díjazása a következő:
1. díj: 50 000 (azaz ötvenezer) forint értékű Decathlon vásárlási utalvány
2. díj: 30 000 (azaz harmincezer) forint értékű Decathlon vásárlási utalvány
3. díj: 20 000 (azaz húszezer) forint értékű Decathlon vásárlási utalvány
A sorsolás időpontja: 2020. április 20.

Különdíj
Az az iskola, amelynek a pedagógusa a formai és szakmai követelményeknek megfelelő digitális tartalmat küld be a pályázaton, részt vesz egy sorsoláson, melyen egynapos Safe4Cycle-BringaAkadémia iskolai kerékpáros projektnap programot nyer egy intézmény.

Részletek

További információk

Kérdés esetén kérjük, írjon e-mailt az info@bringaakademia.hu címre.