Hírek

QR-kódos felfedezőjáték indul Kecskeméten

Összesen 21 pontra helyeztünk ki múlt héten QR-kódokat Kecskemét-szerte a helyi szemléletformáló kampányunk részeként. Mire jók ezek a QR-kódok, és miért érdemes megkeresni az összeset?

Miért jó Kecskeméten bringázni, milyen helyekre juthatsz el vele, milyen kihívásokkal kell esetleg szembenézned menet közben? Fedezd fel a kecskeméti kerékpáros útvonalakat az új Bem-Kuruc, illetve Margaréta csomópontokhoz kapcsolódó QR-kódos túráinkkal, és nyerj bringás ajándékokat, vagy fődíjként egy két éjszakára, két főre szóló kupont a mátraszentistváni Kétkerék Vendégházba (ahol természetesen bringát is biztosítunk a környék felfedezéséhez)!

2020. október 15. és november 2. között járd végig az összes tereppontot, hogy jó válaszokat adva a kérdésekre részt vehess sorsolásunkon!

Mit kell tenned, hogy részt vehess a felfedezőtúrán?

  • regisztrálj a www.kecskemetbringa.hu oldalon,
  • tölts le a telefonodra egy QR-kód olvasó alkalmazást,
  • nézd meg alaposan a térképet,
  • indulj el megkeresni az elrejtett QR-kódokat,
  • és válaszolj helyesen a kérdésekre!

 

A programot a Vuelta Kft. Kecskemét Megyei Jogú Város megbízásából a TOP-6.4.1-15-KE1-2016-00005 azonosító számú, „Margaréta buszforduló kiépítése”, illetve a TOP-6.4.1-15-KE1-2016-00002 azonosítószámú, „Bem u. – Kuruc krt. kereszteződésében körforgalom kiépítése” című projektekhez kapcsolódó kerékpáros szemléletformálási tevékenység megvalósítása keretében kerül sor.