Hírek

Újraindulnak a Bringásvándor képzések

A kormányzati intézkedéseknek megfelelően folytatjuk/újraindítjuk a márciusban megkezdett kerékpáros vándortábor-vezető pedagógus-továbbképzéseinket.

A képzés menete a megváltozott körülmények között megváltozott programmal és módszertannal folytatódik. Sok szempontot figyelembe véve a Bringásvándor programot koordináló Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és a kerékpáros vándortábor-vezető pedagógus-továbbképzéseket szervező Bringakultúra egyesület úgy döntött, hogy a gyakorlait képzések a megszokottól eltérően egynaposak lesznek, azokat az ismereteket pedig, amelyek átadása az idő rövidsége miatt a helyszínen nem lehetséges, oktatóvideók segítségével mutatjuk be a résztvevőknek.

A képzéseken a mindenkire nézve kötelező higiéniai szabályokat szigorúan betartatjuk, az általunk használt eszközöket minden nap fertőtlenítjük, a képzések helyszínein fertőtlenítőgélt helyezünk ki, illetve maszkot biztosítunk azok számára, akik otthon felejtenék. A képzést megelőző napon biztosítjuk azok számára a szállást, akik ezt igénylik, természetesen egyfős szobákban.

A képzések megváltozott időpontjait (az esetlegesen változó helyszínekkel együtt) minden csoportnak egyesével jelezzük. Aki igényelt kerékpárt korábban, annak természetesen biztosítani fogjuk azt, azaz a megváltozott körülmények ellenére is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy jó hangulatú programot szervezzünk, és minden fontos ismeretet átadjunk a résztvevőknek.