Hírek

Végre! Elkészültek a bringás oktatóvideók Safe4Cycle2 projektünkben!

2019 márciusában, amikor összeállítottuk pályázati anyagunkat, nem tudhattuk, hogy 2020-ban mekkora szükség lesz online oktatási anyagokra - most büszkén mutatjuk be a Safe4Cycle2 projekt első eredményét.

Az online kerékpáros oktatási anyagok (interaktív videók, interaktív munkafüzet, e-learning anyag tanárok számára) fejlesztését célzó, az Erasmus+ program támogatásával megvalósuló Safe4Cycle2 projekt angol, szlovén, román és magyar partnerszervezetek együttműködésében valósul meg. Az első megvalósult fejlesztés az interaktív videók sorozata, mely a https://www.safe4cycle2.com/hu/login oldalon elérhető. A három magyar nyelvű blokkban 10 videóban mutatjuk be a kerékpáros közlekedés alapjait. A videók egy része szlovén és román nyelven is elérhető lesz, illetve a partnerek "saját" videókat is gyártottak Marosvásárhelyen és Mariborban.

Terveink szerint a most elkészült videókat továbbiak követik majd 2021-ben, és tavaszra elkészül az interaktív munkafüzet, és a pedagógusoknak szóló e-learning anyag is, amely gyakorlati ismeretekkel kiegészítve akkreditált pedagógus-továbbképzésként lesz elérhető a közeli jövőben. A videók ingyenes regisztrációt követően érhetők el a Safe4Cycle2 projekt felületén, és tavasszal az interaktív munkafüzet és az e-learning anyagai is erre a platformra kerülnek fel.

A projektről a https://www.safe4cycle.com/hu oldalon olvashat bővebben.