Kerékpáros kiadványok készítése

Kerékpáros közlekedésbiztonsági kiadványok készítését vállaljuk akár konkrét eseményhez, projekthez kapcsolódóan, akár önálló termékként. Az elmúlt tíz évben készült kiadványaink között voltak a legkisebbekhez szólok éppúgy, mint a városi bringásokat, alkalmi túrázókat megszólító füzetek, tízoldalas terjedelemben éppúgy, mint 120 oldalon.

A kiadvány szakmai tartalmának összeállításán túl a grafikai munkáktól kezdve a tördelésen, szerkesztésen át a nyomdai kivitelezésig vállaljuk a teljes munkafolyamat koordinálását. Az elkészülő kiadványt a megrendelő arculatának megfelelően alakítjuk ki, a megfelelő stílus, színek, logó, stb. használatával. A képekre kattintva mindegyik kiadványból megtekinthető néhány oldal.

Referenciáink: 

BringaAkadémia oktatók kézikönyve

BringaAkadémia tantárgyat oktató, szakkört vezető pedagógusok, mentorok kézikönyve. A kézikönyvet mindenki megkapja, aki részt vesza BringaAkadémia akkreditált pedagógus-továbbképzésen, vagy oktatóképzésen. A könyvben minden olyan információ, ismeret megtalálható, ami a BringaAkadémia tantárgy vagy szakkör megszervezéséhez, oktatásához szükséges. 
 

 

BringaAkadémia munkafüzet

A BringaAkadémia munkafüzetet azoknak a 4-6. évfolyamos gyerekeknek ajánljuk, akik BringaAkadémia szakkörre vagy BringaAkadémia órára járnak az iskolában. A kiadvány sok színes ábra és kevés, de lényegretörő, a gyerekek nyelvén megfogalmazott szöveg segítségével ismerteti meg a tanulókat a kerékpár kötelező felszereléseivel, a legfontosabb közlekedési szabályokkal, illetve egyes forgalmi helyzetekkel.

 

Biciklis praktikák

A kiadvány a Nemzeti Közlekedési Hatóság Közlekedésbiztonság könyvek című sorozatának részeként jelent meg, a szakmai tartalmat nagyrészt a Vuelta Sportiroda szakértői állították össze. A 120 oldalas kis könyvben minden benne van a biztonságos kerékpáros közlekedésről. A füzet letölthető a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapjáról.

 

 

Kerékpáros közlekedésbiztonsági füzet

A 16+4 oldalas kiadvány elsősorban általános iskolás korú gyerekeknek szól, és a legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttük össze benne (kerékpár kötelező felszerelései, a legfontosabb közlekedési táblák, a megfelelő méretű kerékpár kiválasztása, stb.). A füzetet elsősorban települési szemléletformáló kampányokhoz ajánljuk, mivel egyes részei (pl. a belső borítón a köszöntőszöver, vagy a hátsó borítón a logók, címerek) személyre szabhatóak.

 

Kétkeréken biztonságban

A füzetet a McDonald's BringaMánia programja keretében készítettük el, elsősorban az alsós (7-10 éves) korosztálynak szól. Sok színes rajz, kevés, de kedves szöveg, színező, keresztrejtvény és matricák segítik az eligazodást a szabályok között.